kumrovec dan mladosti 2015. stjepan mesić komunistički simboli

Povodom rođendana komunističkog ratnog zločinca i masovnog ubojice Josipa Broza Tita, jučer se u Kumrovcu okupilo nekoliko stotina Titovih idolopoklonika, većinom krezubih “gostiju” iz Srbije, Republike Srpske i Slovenije.

Ne treba ni spominjati kako je cjelokupni skup bio ilegalan, a da su Titovi idolopoklonici masovno kršili zakone Republike Hrvatske veličajući masovnog ubojicu Tita te ističući simbole poraženog komunističkog sustava pod kojime su izvršeni mnogi ratni zločinci tijekom i nakon Drugog svjetskog rata te u Domovinskom ratu.

Da bi stvar bila još gora, komunističkom orgijanju i masovnog kršenju zakona prisustvovala je i hrvatska policija koje nije ništa poduzela kako bi spriječila masovnog kršenje zakona, niti je ikoga privela.

No, to ni ne čudi s obzirom na to da je u Hrvatskoj na vlasti stranka koja je pravna sljednica zločinačke Komunističke partije Hrvatske, odgovorne za masovne ratne i poratne zločine, protjerivanja, namještene sudske procese, te koja se u vihoru Domovinskog rata u Hrvatskom državnom saboru izjasnila protiv hrvatske samostalnosti, a za ostanak u Jugoslaviji koja je u tom trenutku izvršavala agresiju na Hrvatsku, naravno pod onim znakovljem s kojime su jučer Titovi idolopoklonici masovno orgijali po Kumrovcu.

>>> Komunističke spodobe u Kumrovcu: “Hrvatska nije stvorena u Domovinskom ratu!”

kumrovec dan mladosti 2015. stjepan mesić komunistički simboli

Orgijanju u Kumrovcu nazočio je i bivši hrvatski predsjednik i počasni predsjednik Saveza antifašista Hrvatske Stjepan Mesić. “Borit ćemo se svim sredstvima protiv revizionista i predstavljanja gubitnika kao pobjednika, a pobjednika gubitnicima”, zaprijetio je Mesić.

Mesić je okupljenima dao do znanja da boluje od fašizofrenije, tj. da vidi fašizam tamo gdje ga nema. Ističe da “pravu istinu treba prenositi generacijama koje dolaze, te se suprotstaviti galopirajućoj fašizaciji u Europi”, upozorivši da će se Stari kontinent naći u velikim problemima ako to na vrijeme ne shvati i spriječi.

Klikni LIKE ako protiv komunističkog orgijanja u Kumrovcu!

Zanimljivo je još spomenuti kako su svi hrvatski režimski mediji izvijestili kako se u Kumrovcu navodno okupilo sedam tisuća ljudi, no samo kratki pogled na fotografije pokazuje kako se radi o maksimalno tisuću ljudi. Uz to treba naglasiti kako se uglavnom radi o “gostima” iz Srbije, Republike Srpske i Slovenije. Ono malo Hrvata koji su došli u Kumrovec uglavnom pripadaju generacijama 70+.

Autor: Sloboda.hr
Foto: Novi list

>>> HČSP prijavio DORH-u skup u Kumrovcu. Hoće li DORH zabraniti komunističko orgijanje?