kumrovec tito hčsp komunisti

Oko 5 tisuća zarobljenika prošlosti oboljelih od bolesti zvane “jugonostalgija” okupilo se jučer u Kumrovcu povodom 122. rođendana komunističkog zločinca i masovnog ubojice Josipa Broza Tita.

Iako je Državno odvjetništvo bilo unaprijed upozoreno da će se taj dan u Kumrovcu masovno kršiti zakoni i Ustav RH, organi vlasti ipak nisu spriječili veličanje masovnih ubojica, zločinačkih simbola i zločinačkog jugokomunističkog režima pod kojim su izvršeni najveći pokolj hrvatskog naroda u povijesti nakon 2. svjetskog rata te pod kojim je izvršna agresija na Hrvatsku 1991.

Na “rođendanskoj zabavi” zločinca Tita svoju mržnju prema Hrvatima iskazao je i SDP-ov župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar. “Tito je taj koji je Ustavom omogućio da Hrvatska bude samostalna. Ako netko zna čovjeka koji je za Hrvatsku napravio više od Tita, nek’ mi ga pokaže”, drečio je SDP-ovac mrzilačkim tonom.

>>> HČSP prijavio DORH-u skup u Kumrovcu. Hoće li DORH zabraniti komunističko orgijanje?

Nije točno da je Hrvatska stvorena u Domovinskom ratu. Neupitno je da je prvi Sabor i prva Hrvatska utemeljena na III. zasjedanju ZAVNOH-a 1944.” nastavio je u mrzilačkom tonu i Tomislav Badovinac iz Saveza društva Josip Broz Tito Hrvatske.

Iako je po svim zakonima, i moralnim i zemaljskim, ove komunističke spodobe trebalo smjesta uhititi i suditi im zbog veličanja zločina, očito ćemo za to morati pričekati pad ove boljševičke vlade koja događaj iz Kumrovca ne samo da dopušta, već i potiče.

Klikni LIKE ako si protiv komunističkih orgijanja u Kumrovcu!

Autor: Sloboda.hr

>>> Dok se Hrvatska guši u poplavama, komunistička banda u Zagrebu slavila ZAVNOH