Ladislav Ilčić, zastupnik Hrvatskih suverenista i Europskih konzervativaca i reformista u Europskom parlamentu, upozorio je na plenarnoj sjednici na problem ilegalnih migracija s kojim se Europska unija, a posljednjih godina sve više i Republika Hrvatska susreće.

“Ključna stvar u upravljanju ilegalnim migracijama je poruka koju šaljemo potencijalnim ilegalnim migrantima i dosljednost u provedbi te poruke.” rekao je Ilčić

Posebno opasnim proglasio je poruke koje su zadnjih desetak godina Europska unija i države članice slale prema azijskim i afričkim državama, kao što je “Willkommen” Angele Merkel koji se pokazao izrazito štetnim ne samo za Njemačku, nego i za ostatale države članice Unije.

“Ilegalne migracije će rasti ako šaljemo poruku: samo dođite, već će vam netko, poput nevladinih udruga, pomoći da pređete granice, makar i ilegalno.”

Ako pak šaljemo poruku: “Mi poštujemo zakone o granicama i nema šanse da uđete ilegalno” – tada će se ilegalne migracije smanjiti, naglasio je zastupnik Suverenista.

Migranti uz odobravanje europskog mainsteama uništavaju tradicionalni identitet

Ukazao je i na sve veći problem asimilacije migranata u europsko društvo i kulturu, to jest izostanaka iste.

“Doseljenici imaju vrlo snažan identitet, a europski mainstream već godinama sustavno radi na uništavanju nacionalnog, vjerskog, pa čak i spolnog identiteta.

Zbog toga je očito da je asimilacija doseljenika u europski identitet i kulturu utopija, a realnost su takozvane no go zone i daljnja ugroza identiteta i svih vrijednosti koje proizlaze iz europske kršćanske tradicije” zaključio je zastupnik Ilčić.

Izvor: Sloboda.hr

foto: HINA/ Tomislav PRUSINA/ ik