grmoja, most, milanovićFoto: HRT

Komentirajući svjedočenje Zorana Milanovića na Općinskom kaznenom sudu u Rijeci, potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja u Studiju 4 naglasio je da mu je drago što Zoran Milanović više nije premijer te u vrhu politike s ovako slabim pamćenjem.

“Ovim je svjedočenjem dokazao da je običan blefer koji se sam zapleo u jednu mrežu laži, neistina, poluinformacija. Pozvao ga je da javno iznese istinu, sve načine na koje je tada pokušao razbiti Most. Svemu smo se oduprli, i evo, Most je preživio, a Milanovića više nema u hrvatskoj politici”, naglasio je Grmoja. Rekao je kako i činjenica da danas nije želio ni potvrditi ni negirati sastanak govori o tome da se on nije ni dogodio.

“Most neće postati klasična stranka. Bio je i ostao platforma i lokalna stranka. Danas je nadrastao početne lokalne pozicije pa je na izbornom saboru potrebno sve uglaviti u Statut i Most pretvoriti u nacionalnu političku opciju, ali i dalje ćemo imati ljude koji nisu u stranci, na lokalnoj i nacionalnoj razini”, ističe Grmoja.

Nikola Grmoja najizgledniji je Mostov kandidat za dubrovačko-neretvanskog župana. Konačna odluka bit će donesena u subotu na prvim unutarstanačkim izborima u Mostu nezavisnih lista. Grmoja je rekao kako im je Dubrovačko-neretvanska županija, kao Mostova utvrda i baza, jako bitna i da iz nje dolaze predsjednik Sabora Božo Petrov i ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić.

Izrazio je nadu da će biti više kandidata za čelno mjesto Mosta kako bi demokratski izbor bio potpun. Želimo mijenjati stvari u Hrvatskoj i izlazimo na lokalne izbore sami, a da nikomu ne polažemo račune.

Izvor: Sloboda.hr/HRT