– Nadam se da nitko s IQ iznad sobne temperature više nikada neće izgovorit nešto u stilu „trebamo mjere“, ili „nismo na vrijeme uveli mjere“. Francuska, Australija i Irska su jedni od šampiona „strogih mjera“ i cijepljenja čitavih populacija. Oni su bespogovorno slušali „stručnjake“ koji su govorili da će mjerama zaustaviti širenje virusa. Kao što vrlo jasno možete vidjeti, „stroge“ mjere, a niti cijepljenje, ne zaustavljaju širenje virusa’, objavio je znanstvenog Gordan Lauc potkrijepivši svoje tvrdnja tablicom.

Na njoj se vidi kako navedene države imaju više nego dvostruko više zaraženih na milijun stanovnika, nego što to primjerice ima Hrvatska. Tomu se može dodati i primjerice najmanje procijepljena države Europske unije – Bugarska. Ona ujedno ima i najmanji broj novozaraženih na milijun stanovnika.

>>> Lauc oštro poručio Đikiću i Čičin-Šainu: “Ako želite oprost, morate nam objasniti neke stvari!”

Klikni LIKE ako si za ukidanje svih COVID mjera!

– Čak i ove mjere koje mi imamo u Hrvatskoj, a posebice maske u školama, su potpuno bespotrebne, naprosto zato što su neučinkovite. Da su učinkovite, onda bi ove zemlje imale puno manje zaraženih od nas, a ne i više no dvostruko više. Naveo sam samo tri primjera, no isto vidimo i u drugim zemljama, smatra Lauc te nastavlja:

– Govorim o širenju zaraze, ne govorim o učinku cjepiva na umanjenje rizika od teškog oblika bolesti. Cijepljenje doista umanjuje rizik teškog oblika bolesti i zemlje koje su učinkovito cijepile starije i rizične imaju manje umrlih. Nažalost umjesto da se fokusiramo na cijepljenje najstarijih i rizičnih, mi smo rasipali resurse na prisiljavanje mladih i zdravih da se cijepe, samo kako bismo ispunili „ciljeve cijepljenja“ koje su lobisti pandemijske mafije izlobirali u međunarodnim strukturama.

>>> Nenad Bakić: “2021. je bila godina u kojoj je propali student kroatistike cenzurirao najjače epidemiologe u RH”

Izvor: Sloboda.hr