Matematičar i poduzetnik Nenad Bakić osvrnuo se na proteklu 2021. godinu i cenzuru koja je dohvatila gotovo sve, pa i njega: 

“U staroj godini mi je bilo ‘zabavno’ kad me ‘epidemiolog’ koji ima srednju školu i propali je student kroatistike naziva ‘poduzetnikom’ (lako ćete vidjeti da je u njegovom ekstremno lijevom načinu shvaćanja stvari nešto kao pogrdno) te govori da stoga nemam reference za zdravorazumsko i bazirano na elementarnoj matematici rezoniranje o epidemiji, iako sam matematičar (mr. sci), diplomirao na populacijskim jednadžbama, prvi CFA u Hrvatskoj (dakle, modeliranje mi nije strano, u najmanju ruku), a i objavio sam stotine analiza o pandemiji, na koje se oslanjaju mnogi’, sarkasitčno progovara Bakić o Petri Vidovu, gl. uredniku Faktografa, koji na Facebooku provodi cenzuru nepoćudnih objava o pendemiji i cjepivu.
‘Dakle, autor sam sebe NE naziva ‘poduzetnikom’ (što je jest, kao ‘zamjenik izvršne direktorice’ i osnivač udruge koja je objavila taj pamflet), prešućuje da nema nikakvu relevantnu školu ali prosuđuje što je istina, a što ne u matematici i epidemiologiji!

>>> Gordan Lauc: Ove su zemlje bespogovorno slušale “stručnjake” i uvele oštre mjere

Nažalost, nema ni najjednostavnija znanja u elementarnoj matematici, a ni sreće u razmišljanju, pa ne može shvatiti da 0,06% (ili slično malo) nečega ne može popuniti nešto. Ponovimo za najveće tutleke: 0,06% < 100%.

Stvari polako dolaze na svoje

Još zanimljivije je da svi oni u cenzuri nisu BAŠ NIKAD čekirali drugog čovjeka sa srednjom školom, Billa Gatesa, koji figurira kao neosporni autoritet u epidemiologiji. I poduzetnik je. Ali sve što kaže neki njemački Slovenac Trampuž o epidemiologiji je istina jer je on ‘znanstvenik’. Pri čemu njegova znanost nema baš nikakve veze e epidemiologijom. Odnosno ima, kao kroatistika, strojarstvo ili nešto peto. Bavi se bakterijskim upalama po ugradnji umjetnih zglobova (nije šala).

Isti je ‘stručnjak’, propali student kroatistike, u podužem pamfletu zaključio i da prof. Gordan Lauc, s jednim od najjačih referenci u epidemiologiji u Hrvata, govori neistine. Jer stručnjak zna!

Takav tip, dragi moji građani Hrvatske, vas cenzurira na Facebooku!

Ponovimo: 2021. je bila godina u kojoj je propali student kroatistike u slobodnoj Hrvatskoj, članici EU, više puta cenzurirao jednog od najjačih ljudi u epidemiologiji u Hrvatskoj!

Dakle, takva ekipa procjenjuje što je istina, a što ne u Hrvatskoj i što građani Hrvatske smiju pisati na najznačajnijoj komunikacijskoj platformi u Hrvata (važnijoj od svih medija). A mediji ih se boje jer im mogu jednim klikom brutalno smanjiti doseg. Ovakva situacija je neodrživa!

Tko je tu lud?!”, zaključuje Bakić.

Klikni LIKE ako si za ukidanje svih COVID mjera!

Izvor: Sloboda.hr