U malom hrvatskom ličkom selu Srb jučer se obilježila proslava 75. obljetnice pokolja tamošnjih Hrvata i četničkog ustanka protiv hrvatske države.

Proslava pokolja Hrvata i četničkog ustanka organizirana je u organizaciji Srpskog narodnog vijeća (SNV), Saveza antifašističkih boraca hrvatske (SABA) i Antifašističke lige.

Organima vlasti nikako se ne može dokazati da se ovdje radi o protuzakonitom četničkom derneku na kojemu se slavi četnički ustanak protiv hrvatske države i pokolj tamošnjih Hrvata.

No, dokaza za to je sve više. Osim neoborivih i višestruko dokazanih povijesnih činjenica, dokaz gore navedenim postavkama su i ljudi koji dolaze na četničke derneke u Srb.

Jedna od takvih je i Draga Soić, starica srpske nacionalnosti koja je za TV Loki otvorila dušu i vrlo iskreno govorila ono što velika većina prisutnih u Srbu zaista misli.

Ona je u izjavi za TV Loki otvoreno podržavala tzv. Republiku Srpsku Krajinu, a kada je dobila malo više hrabrosti, otvoreno je u jednoj rečenici rekla ono ključno na temelju čega možemo točno znati o kakvom se okupljanju radi u Srbu. “Možemo li mi njima oprostiti što su oni (Hrvati) od nas radili ’41. i ’91? Ne možemo, niti ćemo im oprostiti nikada! S njima života nema!”

Starici Dragi ne trebamo ništa zamjerati. Radi se samo o još jednoj izmanipuliranoj starici koja iskreno žali za tzv. Republikom Srpskom Krajinom i neostvarenom idejom Velike Srbije o kojoj su joj toliko pričali u obitelji i okolini.

Pravi je problem što organi vlasti Republike Hrvatske, koja se temelji na pobjedi nad tzv. Republikom Srpskom Krajinom i idejom Velike Srbije, dopuštaju četničko orgijanje u Srbu i tako od sebe i svih nas prave budale.

Širite dalje ovaj članak, jer je zaista potrebno da čitava Hrvatska vidi o čemu se ovdje zapravo radi.

>>> OVAKO JE GOVORILA OSNIVAČICA HNS-a SAVKA: “U Srbu miting četništva i velikosrpske mržnje”

>>> Čak i Hrvoje Klasić priznaje da su ustanak u Srbu podigli četnici u suradnji s komunistima

>>> ŠOKANTNA ISTINA O “USTANKU U SRBU”: Hrvatsku djecu su živu bacali u Dabinu jamu! (FOTO)

Izvor: Sloboda.hr
Foto: Snimka zaslona