hrvatska brazil

Brazilski rukometaši razočarani su ispadanjem u osmini finala protiv favorizirane Hrvatske i nije im jasno kako su naši dobili samo dvije minute isključenja tijekom cijelog susreta…

Iako potpuni autsajder, Brazil se pokazao kao izvrstan protivnik Hrvatskoj, a u samoj završnici presudile su nijanse u korist Golužine momčadi. Nakon poraza protivnik je krivca potražio u suđenju.

“Nemoguće je da jedna ekipa u cijeloj utakmici dobije tek jedno isključenje. Pogotovo na Svjetskom prvenstvu, u žestokoj utakmici punoj kontakta. Teško je pričati o sucima, ali iritirali su nas. Ne znamo zašto su tako sudili. Žalosni smo jer smo zaslužili više, ali nismo to dobili”, rekao je Zeba za brazilski Globo nakon susreta, prenosi tportal.

Katarski suci definitivno nisu bili skloni Brazilcima, no valja reći da su u posljednjih deset minuta, dok je utakmica bila u egalu, izjednačili kriterije.

“Znali smo da bi mogli suditi malo na njihovu stranu. No, ne želim govoriti o suđenju. Izgubili smo našom krivicom. Dići ćemo se nakon ovog, kao što to uvijek napravimo”, smirio je pak tenzije João.