piercing njemačka nijemac mladi

Da je Njemačka po moralnom i duhovnom stanju nacije nažalost jedna od najnazadnijih i najbolesnijih država na svijetu dokazuje i ova bizarna priča.

Tzv. alternativni model Joel Miggler (22) iz Kisaberga (Njemačka) “podigao” je piercing na novu razinu nakon što je na svojim obrazima izbušio džinovske rupe.

Kada je imao samo 13 godina, ovaj bolestan dječak počeo je eksperimentirati s promjenama na vlastitom tijelu. Od tada je uradio 27 različitih piercinga i šest tetovaža, ima žig na stražnjici i jedan implantat.

Miggler je postao opsjednut izmjenama na vlastitom tijelu nakon što je izdužio ušne resice, a do danas je na njih potrošio više od 6.800 dolara. Rupe na njegovim obrazima napravio mu je prijatelj koji se bavi piercingom.

>>> Njemački pedofili uhićeni na svom godišnjem sastanku

piercing njemačka nijemac mladi

Skalpelom mu je rasjekao obraze i u otvore ubacio šipke od 10 milimetara. Nakon nekoliko mjeseci otvori su prošireni na 18 milimetara, zatim na 30 i na kraju 36 (svaki tretman je koštao 180 eura).

>>> Šokantno! Antifašisti pozivaju na silovanje njemačkih žena radi “uništenja čistog njemačkog genotipa”

“Bolovi su bili nepodnošljivi”, kaže Joel, ali ističe da rado troši novac na to.

“Mojoj mami se rupe ne sviđaju, ali pomirila se s tim. Djevojka me je takvog upoznala i smatra da je to okej. Oni koji me ne poznaju često zure u mene, ali u mom mjestu me većina ljudi i ne zna drugačije”, kaže Joel.

Klikni LIKE više ovakvih članaka!

Ova priča samo je jedan od primjera koji prikazuju stanje društva u Njemačkoj, ali i čitavom Zapadu. Iako je Njemačka možda pogodno mjesto za život u ekonomskom smislu, ta je država zasigurno jedna od najnepogodnijih po pitanju duhovnog i moralnog stanja društva. Žalosno je da mnogi mladi Hrvati “trbuhom za kruhom” odlaze u Njemačku i tamo zasnivaju obitelji, te na taj način nesvjesno (a neki i svjesno) gurnu vlastitu djecu u ralje bolesnog i nemoralnog društva koje proizvodi ovakve dječake kao što je Joel Miggler.

>>> Loše vijesti za one koji žele posao u Njemačkoj (VIDEO)

Autor: Sloboda.hr