žena pas bozesacuvaj

Osim razgledavanja prirodnih ljepota i znamenitosti, ne znamo što sve rade turisti koji nam dolaze, ali ono što se nedavno dogodilo u Splitu, šokiralo je ne samo Hrvate nego i svijet.

Britanka Amanda Rodgers je tako u Hrvatskoj, pred 200 uzvanika, izrekla ˝sudbonosno da“ svom psu, ženki, imenom Sheba. Amanda kaže da se „udala“ u Splitu te da iako ceremonija nije bila legalna željela je da bude svečana pa je tako psu obukla bijelu „vjenčanicu“.

Britanka je već jednom bila u pravom braku prije 20 godina no razvela se od supruga nakon svega nekoliko mjeseci te kaže kako nije htjela ponoviti grešku (sa ljudima) pa se odlučila kleknuti pred psa te ga zaprositi. Pas je mahao repom, a Amanda je to protumačila kao ‘da’.

Za više ovakvih tekstova- klikni Like!

Sretna „mladenka“ je izjavila za „The Metro“: „Sheba je već godinama u mom životu, nasmijava me i pruža mi podršku kada se osjećam loše. Ona ima sve što mi je potrebno od životnog partnera.“

Od predstavnika udruge U ime obitelji saznajemo kako su ovakvi nakaradni događaji posljedica širenja rodne ideologije i nastavak napada na instituciju braka kao zajednicu žene i muškarca. Nakon najava gradonačelnika Splita Ive Baldasara kako će Split postati gey centar, ne mora čuditi da je britanka odabrala upravo Split za svoje morbidno „vjenčanje“.

Izvor: Narod.hr/ mirror.co.uk
Foto: Metro.co.uk