bjelouške bjelouška

Zmije koje izlaze iz WC-a obično smo navikli gledati u horor filmovima, a takvu je situaciju iz prve ruke proživjela vlasnica kuće iz Dalja kod Osijeka. Naime, njoj su se u kupaonici pojavljivale bjelouške koje su izlazile iz WC-a i sifona, a zmije su dolazile iz septičke jame.

Prve zmije vlasnica je uhvatila na ljepilo i kada je mislila da ih se riješila otišla se okupati. – Zmija mi je izmilila iz sifona. Toliko sam se prepala da sam u panici sjela na bicikl i vozila 30 km, do Osijeka. Samo u jedan dan, kad su na naš poziv došli vatrogasci, već ih se opet uhvatilo 60 – ispričala je vlasnica za 24sata i dodala kako joj se na mamac uhvatilo oko 300 zmija.

Šef osječkih vatrogasaca ispričao je da su pokupili 60 zmija, a kada su pustili vodu kroz cijev iz septičke je izašlo još većih bjelouški. – Plitka je i obložena šupljom ciglom te je idealna za stanište bjelouškama. Voda u jami je bila jako visoka i malene zmije su se kroz vodu i kanalizacijske te vodovodne cijevi probile do kupaonice – izjavio je šef vatrogasaca Boris Banjan.