gonapeptyl depot

Nacionalna zdravstvena služba (NHS) Britanije odlučila je da će početi davati djeci hormone za promijenu spola već od devete godine.

Tretman, koji zaustavlja pojavu odrastanja, usmjeren je na mlade koji vjeruju da su u pogrešnom tijelu. No, kritičari su optužili kliniku da nudi injekcije za odgodu puberteta te se “igraju Boga.”

“Mislim da će mnogi ljudi biti užasnuti pri pomisli da se djeci od devet godina daju lijekovi koji učinkovito zaustavljaju prirodni razvoj i sazrijevanje,” rekao je konzervativni zastupnik Andrew Percy.

Drugi inzistiraju da neosporna istraživanja pokazuju da velika većina djece mlađe od 16 godina koji su zabrinuti za njihov spol ne poduzimaju drastičan korak odlaska na operaciju. Za mnoge se ispostavi da su homoseksualci, no ne osjećaju se zbunjeno oko toga jesu li muško ili žensko.

Iako je tretman reverzibilan, postoji zabrinutost oko dugoročnih učinaka na razvoj mozga, rast kostiju i plodnost.

Lijekovi, poznati kao blokatori hiporalamusa, zaustavljaju razvoj spolnih organa tako da je potrebna manja operacija ako dijete odabere promijenu spola nakon što dođe u adolescenciju.

Mjesečne injekcije u trbuh potiskuju proizvodnju testosterona odnosno estrogena. Kod djevojčica to zaustavlja menstrualni ciklus i razvijanje grudi. KOd dječaka to zaustavlja rast dlaka na licu i promijenu glasa.

Liječnici NHS-ove Zaklade Tavistock and Portman u sjevernom Londonu upravo su završili trogodišnje ispitivanje koje uključivalo djecu od 12 do 14 godina, gdje su procjenjivali “psihološke, društvene i fizičke prednosti i opasnosti koje su uključene.”

Budući da je ispitivanje pokazalo “uspjeh”, liječnici su odlučili napraviti lijekove koji će biti više dostupni – i to za mnogo mlađu djecu. Ipak, pred samo pet godina nacionalne smjernice navele su kako ovakvi tretmani ne smiju započeti dok nije završen pubertet.

Dr. Polly Carmichael, koja vodi istraživanja, rekla je da će odluke sada biti zasnovane na “stanju” seksualne razvijenosti, umjesto prema godinama.

article-2631472-1DF3939D00000578-683_634x392

“Govorimo o zaustavljanju puberteta u njegovom normalnom razdoblju, tako da mislim da će mlađi moći biti stari deset ili devet godina,” rekla je.

Na pitanje da li očekuje djecu mlađu od ove u istraživanju, odgovorila je: “Da, svakako… jer neki započinju s pubertetom ranije.”

Ovakva morbidna gadost i izopačena medicina je nešto što svakog iole normalnog čovjeka tjera na povraćanje. Djeca koja su “izgubljena” trebaju zdravi odgoj i usmjerenje, ali ne, priroda je ta koja je pogriješila te se dijete koje još ni približno ne pozna na pravi način seksualnost mora podvrgnuti “tretmanu” i mora mu se “pomoći” na ovaj način?

article-2631472-1DF393A900000578-132_634x790

Rođen kao Lilly, a danas Leo. Primjećujete li oca? Možda je on fotografirao, a možda i ne.

Sve ovo događa se u današnjem modernom svijetu prepunom svakojakih izopačenih “sloboda” gdje se degeneričnost predstavlja kao divota ispunjena ljubavlju i srećom, dok se nastoji zatrti svaki trag normalne zdrave i razumne obitelji kakvu svako dijete zaslužuje.

Uopće ne čudi poplava raznih degeneričnih osoba koje svoje mentalne poremećaje namjeću drugima, kad u isto vrijeme imamo hrpe uništenih obitelji što za uzrok ima užasno stanje društva, propagiranje iskrivljenih vrijednosti i pad morala uzrokavan svim mogućim krizama.

Ako ovome ne stanemo sami na kraj, priroda će svakako to učiniti.

Izvor: Portal Pandora