futsal dinamo policija bbb

Futsal Dinamo pobijedio je Zagreb 92 sa 4:0. Na terenu, kao i na tribinama, bilo je vrlo mirno. Jedini nemir na parketu unosili su Antonio Franja i društvo…

Malonogometaši Futsal Dinama pobijedili su i u trećoj od četiri dosadašnje službene utakmice, donosi Goal.com. Ova protiv Zagreba 92, momčadi hrvatske policije, bit će dovoljna za mir uoči važnih utakmica u Kupu i dva derbija koja slijede u prvenstvu.

“Evo da i nas ima na tribini”, komentirali su hrvatski policajci koji su došli podržati svoje kolege protiv Futsal Dinama, ali njihova podrška nije bila dovoljna “plavcima”.

Iskusniji i imenima kvalitetniji gosti iz Futsal Dinama bili su prejaki za Zagreb 92.

“Drago nam je zbog pobjede, ali mučimo se. Stvaramo puno šansi, ali ih ne zabijamo”, rekao je kapetan Futsal Dinama Matija Đulvat, koji je protiv Zagreba 92 zabio svoj službeni prvijenac.

“Moramo biti još agresivniji, još čvršći. Protiv Dinama svi žele dati sve od sebe, nas je najveći užitak pobijediti”, rekao je Đulvat pa nastavio. “Mi moramo biti ti koji će okrenuti vodu na svoj mlin. Sad moramo dati još više od sebe”.

>>> ČUDO U ZAGREBU: BBB-i na predstavljanju svog kluba okupili više ljudi nego Mamić u Ligi prvaka (VIDEO)

Sigurnu pobjedu Dinama došao je pogledati nekadašnji izbornik hrvatske reprezentacije i bivši trener akutalnog prvaka Hrvatske Alumnusa Mićo Martić.

“On je naš prijatelj i simpatizer. Sad radi u Finskoj, ali svaki put kad je u prilici dođe nas pogledati, dođe čak i na trening”, otrkio je Đulvat.

U petak će Futsal Dinamo biti na najvećem ispitu ove sezone. U goste dolazi Rugvica, a potom slijediAgram Extreme, vjerojatno dvije najjače momčadi 2. HMNL Sjever, ali prije te dvije utakmice valja proći u Kupu.

“Dobili smo jako teškog protivnika. U utorak igramo protiv Novog Marofa koji je nedavno pobijedio prvaka Alumnus. Kup nam je također jedan od ciljeva koji smo si zacrtali. Vidjet ćemo kako ćemo proći”, zaključio je Đulvat.