Priča koja se sinoć zapisala u stranice povijesti Zagreba, Dinama i navijačke organizacije Bad Blue Boys zasigurno je jedan od najpozitivnijih događaja glavnog hrvatskog grada u posljednjih 15-ak godina.

Kao odgovor na katastrofalnu situaciju u GNK Dinamu, navijači Dinama jučer su na krcatoj zagrebačkoj Šalati predstavili svoj vlastiti Malonogometni klub “Futsal Dinamo” koji će od sada igrati u 2. hrvatskoj malonogomentnoj ligi.

Tom povijesnom događaju svjedočilo je više od 6.000 navijača – od malih vrtićkih klinaca i njihovih roditelja, preko zagrebačke osnovnoškolske i srednjoškolske mlađarije, studenata i radničke mladeži, pa sve do umirovljenika.

Uoči predstavljanja kluba prijateljsku utakmicu odigrali su klinci iz NK Maksimir i NK Kustošija iz uzrasta mlađih pionira koji su za vrijeme i po završetku utakmice od strane BBB-a bili podržavani kao pravi plavi lavovi.

Također, jedan od najemotivnijih trenutaka uoči glavnog događaja bilo je pjevanje stare Dinamove himne “Nebo se plavi, bijeli se Zagreb grad” od strane 40-ak zagrebačkih vrtićkih mališana.

futsal dinamo bad blue boys bbb šalata bišćan šokota dario šimić marić

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!

Točno u 21 sat na raspored je došao glavni događaj večeri, a to je utakmica između MNK “Futsal Dinamo” i sastava pod nazivom “Dinamo all stars” za koji su nastupali jedni od najvećih Dinamovih zvijezda poput Daria Šimića, Zvonimira Solde, Igora Bišćana, Tome Šokote i Silvia Marića.

Tijekom čitavog programa predstavljanja novog kluba s tribina je odzvanjalo gromoglasno navijanje Bad Blue Boysa koje je sa Šalate Zagrepčanima poručilo da BBB-i nisu zamrli, već da preuzimaju stvar u svoje ruke, da se vraćaju u velikom stilu te da su spremni za novi mandat vladavine zagrebačkim ulicama.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele pomoći ovom sjajnom projektu neka se učlane u Futsal Dinamo. Članarina iznosi svega 50 kuna, a svaki član pri učlanjenju dobiva i prigodnu poklon majicu. Učlaniti se možete u Fan shopu BBB-a u Ilici 37 (Zagreb), a sve informacije možete naći na www.futsal-dinamo.hr.

Autor: Frano Čirko

futsal dinamo bad blue boys bbb šalata bišćan šokota dario šimić marić

futsal dinamo bad blue boys bbb šalata bišćan šokota dario šimić marić