angela merkel Najim Laachraoui

Ove fotografije dokazuju svu apsurdnost samoubilačke imigrantske politike ne samo Angele Merkel, već i cijele Europske unije.

Naimem, na društvenim mrežama proširila se fotografija njemačke kancelarke Angele Merkel i Najima Laachraouija za kojeg se sumnja da je sudjelovao u terorističkim napadima u Bruxellesu i Parizu.

Prema navodima stranih medija u trenutku kada je selfi nastao 24-godišnji Najim se vodio kao imigrant, a kancelarka mu je izašla u susret i dozvolila da se fotografiraju prilikom njenog obilaska “izbjeglica” u kampu u Njemačkoj.

Kako se navodi, ovaj mladi džihadist sudjelovao je u pravljenju bombi koje su iskorištene u terorističkom napadu u Parizu, a u napadu u Bruxellesu bio je jedan od glavnim napadača.

Klikni LIKE ako si protiv masovne imigracije u Europu!

angela merkl Najim Laachraoui

Sličnost između fotografija je više nego očita. Englesku mrdiji tvrde da Najima sigurnosna kamera snimila na briselskom aerodromu nekoliko minuta prije nego što se teroristički napad dogodio.

On je gurao kolica s prtljagom u kojem je bila bomba. Također, za njega se sumnja da je sudjelovao u izradi bombe za teroristički napad u Parizu 13. studenog prošle godine.

Inače, francuski tužitelj je potvrdio da je DNK Laachrauija pronađen na smrtonosnom pojasu kojim je počinjen zločin u disco klubu Bataclan.

Izvor: Sloboda.hr/Maxportal