zet tramvaj zapošljavanje

Sindikat vozača i prometnih radnika u ZET-a u svojem se službenom Glasniku pohvalio legalizacijom ‘nepotizma’. Navode kako su se s Upravom uspjeli dogovoriti da pri zapošljavanju prednost imaju djeca ili supružnici naših radnika. Nastavljaju, dodaju, raditi pritisak na Upravu kako bi se zaposlilo još vozača tramvaja, autobusa, parkirača i drugih radnika.

ZAPOŠLJAVANJE DJECE NAŠIH RADNIKA:
Na sastanku predstavnika Sindikata vozača i prometnih radnika sa Upravom podružnice postignut je dogovor da prioritet pri zapošljavanju u podružnicu ZET prednost imaju djeca ili supružnici naših radnika. Na zahtjev Sindikata upućen prema Upravi podružnice i Upravi ZGH već je zaposlen veći broj parkirača i vozača autobusa, gdje se u dobroj vjeri vodilo briga o gore navedenom dogovoru.

Nastavljamo sa pritiskom za zapošljavanje još određenog broja vozača autobusa, parkirača (kako bi parkirači koji već rade na tim poslovima mogli sukladno zahtjevu ići u promet), vozača tramvaja i drugih radnika koji su neophodni za funkcioniranje podružnice u cijelosti.