vučić, aleksandar vučić, žena, supruga, hrvatski predsjednik, kolinda

Ususret najavljenom posjetu srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića Republici Hrvatskoj, povodom poziva hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, na internet portalima i društvenim mrežama šire se mnoge snimke dugogodišnjeg glavnog tajnika Srpske radikalne stranke i desne ruke četničkog vojvode Vojislava Šešelja.

U moru kontroverznih govora i izjava, nemali njihov broj se odnosi i na Hrvatsku. Tako je Vučić samo par godina prije preokreta ka naprednjačkom europejskom putu vrlo rado spominjao granice Velike Srbije Virovitica-Ogulin-Karlobag kao granice kojih se nikada ne će odreći.

Redakcija Slobode naišla je i na jednu do sada nezapaženu izjavu koja se direktno tiče institucije predsjednika Republike Hrvatske, a koju je Vučić dao prilično nedavno – prije samo četiri godine dok je bio prvi potpredsjednik Vlade Republike Srbije.

Naime, Vučić je u jednom intervjuu pričao o svojoj obitelji, pa je tako i progovorio o tome kako podnosi političke kritike od strane svoje supruge. Ispričao je da mu je supruga (sada već bivša) jednom prigodom prigovorila da joj se ne sviđa netko s kime je Vučić surađivao.

“Ja sam joj rekao: to si sad uradila i nikada više. Sad će taj napredovati baš zato što se tebi ne sviđa. Jer kada budem želio jednog dana da se miješaš u nešto – samo ako postanem savjetnik hrvatskog predsjednika, pa me onda ti savjetuj da pogriješim što je moguće više”, ispričao je Vučić.


Izvor: Sloboda.hr