zoran milanović uskok slavko linić

U priču sukoba Linić-Milanović, u kojemu je Linić premijera žestoko optužio za sudjelovanje kriminalnim radnjama, napokon se uključio i USKOK.

Naime, iz USKOKA je priopćeno da “nakon obraćanja javnosti bivšeg ministra financija Slavka Linića na konferenciji za novinare – USKOK je, u okviru svojih ovlasti, poduzeo sve potrebne radnje radi provjere njegovih navoda. Tako je od nadležnih državnih tijela zatražena žurna dostava cjelokupne dokumentacije o svim slučajevima koji su spomenuti u javnim nastupima, dok je od policije zatraženo provođenje kriminalističkog istraživanja”, stoji u USKOK-ovom priopćenju.

Klikni LIKE ako želiš vidjeti Milanovića u Remetincu!

Podsjetimo, Linić je na konferenciji za novinare kazao kako su premijeru Zoranu Milanoviću interesi obitelji iznad državnih interesa, a kao razlog njegove smjene Linić je naveo Inu, HBOR i projekt Mali biskviti. Prozvao je premijera da koristi službe kako bi ga uhodio s krajnjim ciljem da ga dade uhititi.

Nadamo se da će USKOK na pravedan način istražiti Linićeve optužbe, te sve one koji su sudjelovali u kriminalu privesti licu pravde, pa makar se radilo i o premijeru Zoranu Milanoviću.

>> Milanović besramno LAŽE naočigled svih nas: “Ne znam čime se moj brat bavi”

Autor: Sloboda.hr