milanovic_laze

Bahatost i arogancija premijera Milanovića zaista nema granice. Taj egoistični lažljivac misli da smo svi mi toliko glupi da ćemo “popušiti” njegove plitke laži. Njegove najnovije laži ne bi prošle ni kod najnaivnije male djece.

Naime, premijer Zoran Milanović izjavio je u razgovoru za Jutarnji list kako nema baš nikakve veze sa slučajem HBOR-ova kredita bivšoj supruzi svojega brata Krešimira Milanovića. Istaknuo je da ne zna posve točno kojim se poslovima njegov brat sada bavi niti bi ikada pomislio iskoristiti svoj politički utjecaj u njegovu korist. “Držim se podalje od toga”, rekao je Milanović te izrazio uvjerenje da će SDP pobijediti na parlamentarnim izborima s njim kao predsjednikom stranke i Vlade.

Milanovićevi jataci-ministri vjeruju Milanoviću na riječ

No, više od lažljivca Milanovića iznenađuju izjave njegovih jataka, tj. ministara koji su izjavili da vjeruju svome vođi bez obzira na sve. To nas vrlo jako podsjeća na onu gestu Jadranke Kosor: “Kud Ivo, tud i ja.”

Ministar poduzetništva Gordan Maras izjavio je u Jastrebarskom kako vjeruje premijeru Zoranu Milanoviću. “Ne vjerujem da je lagao, ne mogu vjerovati neimenovanim izvorima, vjerujem premijeru”, odgovorio je Maras na pitanje novinara je li moguće da je premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović izašao pred javnost i svjesno lagao da ništa ne zna o spornom kreditu za svojega brata i šurjakinju. Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović kazao je pak kako ne može ni zamisliti da bi premijer lagao.

LIKE ako si za konačni odlazak Milanovića i njegove vlade!

Najgore u cijeloj priči oko kriminala Milanovića i njegovog brata je ovo besramno laganje premijera naočigled cijelom hrvatskom narodu i pravljenje budala od svih nas. To je zaista do sada jedan od najvećih razloga zašto ova vlast mora što prije otići.

Autor: Frano Čirko

>>> ‘Sukobile su se dvije nakrvoločnije zvijeri u džungli’ – Milanović i Linić