platforma 112 zlatko hasanbegović prosvjed pusić teršelič

Nevjerojatno, ali istinito. Notorna “Platforma 112”, inače koalicija beskorisnih udruga koje su godinama izvlačili milijune kuna iz državnih institucija, najavila je za sutra konferenciju i prosvjed protiv imenovanja dr. Zlatka Hasanbegovića za novog ministra kulture.

Navodni razlog notorne “Platforme 112” za prosvjed jest taj što je dr. Hasanbegović izjavio kako se država Hrvatska temelji na Domovinskom ratu, a ne na tzv. antifašizmu.

Pravi razlog, jasno je na prvi pogled, za ovaj prosvjed leži u tome da su udruge članice notorne “Plaforme 112” i njima slični bile redovito na platnoj listi dosadašnjeg Ministarstva kulture i ostalih državnih institucija, što bi im dolaskom dr. Hasanbegovića na mjesto ministra bilo onemogućeno.

Međutim, ovakva reakcija notorne “Platforme 112” samo je dokaz da je odabir dr. Zlatka Hasanbegovića za ministra kulture pun pogodak.

Nadamo se samo da nadležni neće posustati pritisku ovakvih profesionalnih uhljeba koji žive od antihrvatstva, te da će ovakve reakcije jednostavno ignorirati.

>>> NOVI MINISTAR KULTURE: Dr. Zlatko Hasanbegović odličan je lijek za zagađenu hrvatsku kulturu

Izvor: Sloboda.hr