engleska policija imigrantiFoto: Snimka zaslona

Policija engleskog grada Manchestera objavila je fotografiju “24-godišnjeg” sjedokosog muškarca, tražitelja azila, kojeg traži zbog napada i pljačke, prikazavši sebe i cijelu “izbjegličku” industriju kao smijuriju.

Mehrallah Nazzari, osoba sa slike, osumnjičen je za napad i pljačku iz veljače 2015. godine, kada mu je određeno da je rođen 1. siječnja 1992. godine!

Policija ga opisuje kao “dvadesetčetverogodišnjeg muškarca, vitke građe, duge kose, porijeklom iz Irana i slabo govori engleski”.

Nazzari je nestao iz dobrotvorne ustanove Revive Charity, te je zadnji put viđen 17. listopada 2016. godine.

Ono što je svakome vidljivo na prvi pogled, Nazzari nikako ne može imati 24 godine, a moglo bi mu se slobodno nadodati još dva desetljeća na leđa.

Policijsko izvješće iz veljače 2015. godine otkriva da je Nazzari optužen za napad i pljačku nad mladićem na Salford mostu, kojeg je pritom gotovo bacio sa mosta.

Zašto 1. siječnja 1992.?

Datum rođenja 1. siječnja 1992. karakterističan je za rad socijalnih radnika u Velikoj Britaniji koji automatski imigrantima koji u zemlju dođu bez dokumenata, a tvrde da imaju 18 godina, udare datum rođenja 1. siječnja, a za godinu uzmu onu koja je bila 18 godina unatrag, kako bi im potvrdili željeno godište.

Britanske socijalne službe, koje su leglo ljevičara i liberala, ne mare za motive imigranta, tako da se često događaju ovakvi slučajevi gdje se ispostavi da je osoba daleko starija, u ovom slučaju možda i nekoliko desetljeća.

To je upravo način na koji funkcionira već mnogo puta osporavana prijevara pod nazivima “djeca izbjeglice” i “maloljetnici bez pratnje” diljem Europe.

Izvor: Sloboda.hr/Tribun.hr