švedska imigranti izbjeglice

Dana 12. listopada, švedski političari, poduzetnici, sindikalisti te drugi utjecajni ljudi, sudjelovali su na sastanku koji je nosio naziv „Švedska zajedno“.

Sastanak, kojem je domaćin bio švedski premijer, Stefan Löfven, bio je čisti primjer anti-europske i anti-švedske propagande od samih Europljana i Šveđana. Na slici koju vidite iznad, na platnu stoje tri natpisa:

1. Imigracija nije ništa novo.

2. Svi smo mi posljedica imigracije.

3. Ne postoji autohtona švedska kultura.

Žena koja je prikazana na slici kako drži govor, je Ingrid Lomfors, a njena “bogata prošlost” dovoljno će vam reći o tome o kakvom profilu osobe se radi, a samim time će vam biti jasno što i zašto propagira.

Tijekom sastanka, prisutnima se obratio i premijer Löfven, pozvavši sve da iskažu dobrodošlicu imigrantima. Također je ponudio “poseban ulazak” u takozvani “Klub 100”, što je oznaka za poslovni klub u kojem se nalaze poduzetnici i poslodavci koji zaposle najmanje 100 imigranata.

“Tvrtke koje pruže najmanje stotinu novopridošlih mogućnost da pokažu što mogu na tržištu rada, dobivaju poseban ulaz u Službu za zapošljavanje i zajedno koračaju prema inicijativama koje stvaraju mogućnosti za tvrtke da prihvate nove dolaske.”

Dakako, “novi dolasci“ i “novopridošli” sada je politički korektan naziv za ilegalne imgirante i lažne izbjeglice.

Izvor: Sloboda.hr/Pandora