švedska gay parada djeca

Dok se u Hrvatskoj, na svu sreću, na cirkuske parade osoba okupljenih oko devijantnog seksualnog ponašanja odaziva samo nekolicina onih s najnižim moralnim i primitivnim vrijednostima, u Švedskoj se na iste takve parade šalju djeca vrtićke dobi.

Oko 120-ero djece bilo je prošlog četvrtka prisiljeno sudjelovati na jednoj takvoj paradi, koju je organizirao LGBTQWS… lobij u gradu Gothenburgu.

Radi se zapravo o posebnoj paradi koja je samo uvod u onu veću nazvanu West Pride, a koja se održava drugu godinu zaredom. West Pride je parada u kojoj odrasle osobe različitih seksualnih devijacija, šetaju ulicama Gothenburga, najčešće oskudno odjeveni.

švedska gay parada djeca

Djeca su prilikom ove “male” parade uzvikivala slogane poput “Koga ti je dopušteno voljeti? Koga god želim!”.

Jedna od odgajateljica, Sara Ghazi, upitana je o tome zašto su djeca prisiljena pohoditi ovu degeneričnu paradu, a ona je odgovorila: “Svakog dana govorimo o ljudskoj jednakosti i tome kako nije važno kakve je netko spolne orijentacije ili boje kože…”

Klikni LIKE ako si za zabranu gay parada i sličnih manifestacija!

Ukratko, čitav događaj je jednostavno indoktrinacija nevine i zdrave djece u svijet bolesti i nakaradnih seksualnih devijacija. Sama ova činjenica dovoljno govori o tome kako švedske vlasti svjesno uništavaju vlastiti narod dopuštajući ovakvo mentalno zlostavljanje djece. Jer, djeca koja nisu još sposobna pravilno čitati i pisati, prisiljena su misliti da je “šarolika” devijacija normalno i prihvatljivo ponašanje, a jasno je kako sve to treba biti uvod za ono na što već duže vremena mnogi upozoravaju – legalizaciju pedofilije.

švedska gay parada djeca

Neupitno je da će se ovakve i slične morbidne scene uskoro moći vidjeti i u drugim zemljama Europe. Nije tajna da se i u Hrvatskoj unutar samih LGBTQRTZ… “zajednica” provodi slična indoktrinacija, ali u okviru “obitelji” čiji članovi prakticiraju devijantno seksualno ponašanje.

Takozvano “outanje”, odnosno “otkrivanje” vlastitog devijantnog seksualnog ponašanja malodobnoj djeci i propagiranje istih kao društvenih normi, postalo je proteklih desetljeća sasvim uobičajeno, kako unutar tih “zajednica”, tako i putem vrtića i škola.

Izvor: Pandora/Fria Tider

>>> DEBAKL I U ZAGREBU: Tek 1000 sudionika gay parade, većinom stranaca i članova režimskih stranaka