gay parada zagreb pride 2015. povorka ponosa

Nakon totalnog debakla gay parade u Splitu, i zagrebačke organizacije okupljene oko devijantnog seksualnog ponašanja na jučerašnjoj gay paradi u Zagrebu doživjele su debakl okupivši tek 1000 istomišljenika, uglavnom stranaca i političara.

Iako su organizatori očekivali dolazak više od 4000 istomišljenika, sudionika je bilo višestruko manje.

Organizatore su “spasili” stranci te članovi i dužnosnici režimskih političkih stranaka koji su sačinjavali veliku većinu gay parade.

>>> DEBAKL GAY PARADE U SPLITU: Tek 100-njak sudionika, većinom političara i stranaca, a od Splićana ni “S”

Naime, tko god se jučer zatekao u centru Zagreba, mogao je primijetiti kako veliki broj sudionika gay parade priča strani jezik, što daje do znanja kako se radi o strancima. Inače, praksa europskih organizacija homoseksualaca i lezbijki jest da se međusobno posjećuju, a što si te organizacije definitivno mogu priuštiti s obzirom na milijunske dotacije iz držanih proračuna.

Druga najveća skupina koja je prisustvovala jučerašnjoj gay paradi bile su stranačke mašinerije režimskih stranaka (SDP, HNS, OrAH, Radnička fronta, Zelena akcija…) čije stranke sustavno rade i profitiraju od promocije nazadnih društvenih vrijednosti.

Kada k tome dodamo vodstva i članove razno-raznih “nevladinih” udruga koncentriranih u Zagrebu, koji za svoj rad dobivaju milijune kuna poreznih obveznika, zaključujemo da od normalnih Zagrebčana na gay parade nije bilo ni “Z”.

Klikni LIKE ako si za zabranu gay parada i sličnih manifestacija!

Dodajmo još samo kako je ovogodišnja tema zagrebačke gay parade bila najzločinačkija ideologija u povijesti čovječanstva odgovorna za milijune ubojstava – antifašizam. Tome ne treba ništa dodati.

Nadamo se da je ovogodišnja zagrebačka gay parada početak kraja nasilja nad zdravim i uljuđenim Zagrebom.

Autor: Sloboda.hr