stožer za obranu hrvatskog vukovara vukovar

U nedjelju 15. lipnja 2014. se održavaju izvanredni izbori za gradsko vijeće i gradonačelnika grada Vukovara. Po prvi puta će sve hrvatske domoljubne, demokršćanske i pravaške stranke imati jednog kandidata za gradonačelnika Vukovara Ivana Penavu. Tom jedinstvu hrvatskih političkih snaga u Vukovaru definitivno je najviše doprinio Stožer za obranu Hrvatskog Vukovara koji je na konferenciji za medije Vukovarcima poslao zadnji poziv i upute za glasovanje.

Klikni LIKE za hrvatsko zajedništvo u Vukovaru!

O vukovarskim izborima Stožer je utvrdio da su “domoljubne i demokršćanske političke opcije Vukovara pokazale dobru volju i postigle rijetko viđen stupanj zajedništva u nastojanju da grad učine mjestom posebnog pijeteta te istaknu zajedničkog gradonačelničkog kandidata koji će konstruktivnim radom zaustaviti odlazak mladih u nepovrat te Vukovar pretvoriti u simbol novoga početka i nade za sve stanovnike, poštujući činjenice i istinu. Pozivamo stoga sve domoljube i demokršćane na podršku tom zajedništvu”.

>>> Stožer DORH-u: Abolirane četnike koji će doći glasovati u Vukovar odmah uhitite i sudite im!

Stožer je pozvao sve Vukovarce da izađu na izbore, glasuju, te pokažu zajedništvo.

Stožer se obratio i ministru uprave Bauku. Iz Stožera tvrde da su “potpise referendumske podrške prikupljali 15 dana, a doprema potpisnih knjiga i brojanje je trajalo 6 dana. Ministar i bulumenta posao od 6 dana rade 6 mjeseci. Očigledna, sramotna manipulacija neposrednom demokracijom jasan je dokaz prljavih namjera. Vidimo što radite – kako radite takva će vam biti i nagrada.”

Na kraju je Stožer izrazio podršku nastojanju sindikata u prikupljanju potpisa za referendum protiv outsourcinga te još pozvao sve branitelje, domoljube i socijalno pravedne građane da potpišu podršku ovome referendumu.

>>> Stožer: Josipoviću gdje si nestao? Kršiš Ustav, šutiš na kriminal, kriješ izvor svog bogatstva!

Autor: Sloboda.hr