ured bivšeg predsjednika ivo josipović stipe mesić

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara zatražio je od predsjednika Ive Josipovića da se založi za ukidanje ureda bivšeg predsjednika, navodi se u priopćenju koje je Stožer danas poslao u javnost. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Iako se borimo sa štetama od poplava, gospodarskom krizom, bijelom kugom, nezaposlenošću, smanjenjima braniteljskih primanja, odlaskom mladih ljudi trbuhom za kruhom, suludim zakonima i kršenjem istih od strane vlasti, te nas stalno uvjeravaju da novca nema i deložiraju nam obitelji s malodobnom djecom, s obzirom na to da milijune trošimo na ured bivšeg predsjednika Pantovčaka, Stipu Mesića, zalažemo se da sramotu dovedemo do kraja te na isti način osnujemo po jedan ured za smijenjene ministre. I oni su sklopili mnoge kontakte koji su sigurno jednako vrijedni za Hrvatsku kao i Mesićevi. Gdje da sve te važne ljude primaju Jovanović, Linić i Ostojići?!

Pravda za sve, predsjedniče Josipoviću! Ili se založite za otvaranje dodatnih ureda za bivše, ili zatražite da se ukinu svi nepotrebni i sramotni uredi!

Klikni LIKE ako si protiv da Mesić ima ured na račun poreznih obveznika!

U 5 godina mandata u korist Hrvata niste učinili ništa konkretno – ništa. Evo prilike.

Baš kao što Mesić ima pravo na osobnog vozača i službeno osobno vozilo, pravo na tjelesnu zaštitu te pravo na korištenje opremljenih uredskih prostorija primjerenih za obavljanje aktivnosti i organizaciju sastanaka, te dva državna službenika koji mu obavljaju administrativne i ostale službeničke poslove, tražite pravdu za sve! Ili zatražite ukidanje ove sramote.

Podsjećamo vas na izjave iz 2012. kada ste se u javnosti glasno zalagali za preispitivanje osnova postojanja ovakvog ureda te jasno tvrdite da isti Vama po završetku mandata neće trebati. Stojite li još kod svojih izjava?

>>> Dokle će Mesić bez kaznene odgovornosti blatiti Hrvatsku i Domovinski rat?

Dvije godine je prošlo kako ste najavili akcije za ukidanje tog nepotrebnog troška – što ste poduzeli?

Doduše, uspjeli ste u vrlo kratkom vremenu progurati zanimljiv ugovor HRT–a sa ZAMP-om, kojega ste idejni kreator, vjerujemo da ste u stanju progurati i ovako značajnu uštedu u teškim vremenima.

Kad smo na temi ZAMP-a – drugi put Vas pitamo: jeste li 1992. preuzeli hrvatski dio novca SOKOJ-a i jeste li ga uplatili na račun ZAMP-a, ili je isti nestao poput slavnih australskih čekova? Odgovorite.” – stoji u priopćenju Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.

>>> Stipe Mesić lobirao u Austriji za zabranu komemoracije u Bleiburgu

Autor: Sloboda.hr