machado dinamo srednji prst

Dinamo je u prvoj utakmici trećeg pretkola nogometne Lige prvaka u Zagrebu remizirao s norveškim Moldeom, a nakon dvoboja osim sterilne igre domaćih je i potez koji bi ga Paula Machada mogao koštati budućnosti na Maksimiru.

Dinamo se u nekoliko navrata prilikom teško gledljive izvedbe i remija protiv Moldea suočavao sa zvižducima s istočne i zapadne tribine, a najveća porcija pripala je portugalskom veznjaku Paulu Machadu kada je tijekom 65. minute izlazio s travnjaka.

Još s terena poslao je jedan srednji prst istočnoj tribini, nakon čega se nakratko smirio i “dao pet” Marku Rogu koji je ulazio na teren. No, nije uspio amortizirati gnjev. Gestikulacijom ruke na uhu prizivao je još jaču salvu zvižduka sa zapadne tribine, a tada je i prema zapadnoj tribini uputio srednje prste obje ruke.

Sudac je vidio situaciju i Machadu udijelio izravan crveni karton što je izazvalo oduševljenje nezadovoljnih gledatelja. Budućnost Paula Machada, što zbog ovog poteza što zbog prilično blijedih nastupa na početku sezone, ne izgleda perspektivno.

Izvor: Sloboda.hr/tportal