Gol Perice

Španjolski mediji razočarani su domaćim porazom mlade U-21 reprezentacije protiv Hrvatske kojim su zakomplicirali svoje izglede za plasman na europsku smotru, a pod posebnim kritikama je vratar Kepa koji je poklonio pogodak Stipi Perici…

Hrvatska mlada reprezentacija ostvarila je u četvrtak u Burgosu jednu od svojih najvećih pobjeda. Iako oslabljena brojnim izostancima, Gračanova družina pobijedila je protiv moćnih Španjolaca sa čistih 3:0 i tako se vratila na vrh ljestvice te povećala svoje izglede za plasman na Europsko prvenstvu.

Španjolski mediji nemaju pozitivnih riječi za svoju reprezentaciju nakon debakla. Pod velikim kritikama je Barcelonin Munir koji nije napravio ništa, kao i ostatak momčadi, a posebno su se okomili na golmana Kepu koji se osramotio početkom drugog dijela. Naime, dopustio je Stipi Perici da mu uzme loptu i ušeta se u prazan gol.

‘Ovo je neobjašnjivo!’, piše dnevnik Marca o bizarnom trenutku.

Perica koji ove sezone ima dva postignuta gola za Udinese tako je postao junak hrvatske U-21 reprezentacije kao dvostruki strijelac u Burgosu, a naše u ponedjeljak čeka nešto lakša utakmica protiv Estonije kojim nastavljaju svoje kvalifikacije.

Izvor: Sloboda.hr/tportal