manchester united David de Gea

Poznato je da madridski Real svake godine pokušava u klub privući barem jednu veliku svjetsku zvijezdu, a ove godine su došli sasvim blizu dogovora i davno prije službenog početka prijelaznog roka.

David de Gea ove sezone briljira na poziciji golmana Manchester Uniteda i madridski Real ne prikriva želju da ga pridoda svom zvjezdanom društvu na Santiago Bernabeuu. Englezi već neko vrijeme tvrde da sjajni vratar nije u dobrim odnosima s trenerom Van Gaalom, a obzirom da je David rođen u Madridu njegov povratak u rodni grad (prošao je Atleticovu školu…) čini se neizbježnim.

Prema navodima španjolske TV Jugones u petak je postignut usmeni dogovor da se taj transfer pokuša realizirati već ovoga ljeta, prenosi tportal.

‘Unitedov vratar je odlučio da želi obući Realov dres, a u klubu su nakon dugih premišljanja odlučili da će upravo on biti njihov prvi izbor tijekom ljetnog prijelaznog roka. Usmeni dogovor je postignut iako još nije poznata budućnost Ikera Casillasa u Realu, jer De Gea više nije zabrinut za konkurenciju čak niti u ovom slučaju’, tvrde u televizijskom prilogu.