rodilište bijelo dijete albino

Kada je babica pokazala majci Catherini Howart njenu bebu, ova je bila uvjerena da su joj donijeli pogrešnu bebu.

Novorođenče je bilo potpuno bijelo, dok majka, porijeklom iz Nigerije, ima potpuno crnu kožu. Iako beba Jonah ima bijelog oca, liječnici kažu da je šansa da se rodi potpuno bijela beba vrlo mala, možda jedna od miljun beba. Nije samo majka bila iznenađena bojom kože bebe, već je i babica bila zaprepaštena.

I njen muž Richard je bio vrlo iznenađen. Očekivao je da će beba imati tamniju kožu.

“Kada sam prvi put ugledao sina, osjećao sam olakšanje jer je jak i zdrav. Bio je vrlo blijed jer mu je pupčana vrpca bila omotana oko vrata.”

“Nakon nekoliko sati vratila mu se boja u obraze. Tad smo primijetili da je vrlo bijel i da mu je ten sličan mome. Liječnici su rekli da će vjerovatno tako i ostati”, rekao je otac.

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!

rodilište bijelo dijete albino

>>> Žena tjednima čula zvukove iz stropa, nije mogla vjerovati o čemu je riječ (VIDEO/FOTO)

Liječnici kažu da dječak nije albino.

“Rekli su mi da vjerojatno nosim recesivni ten. Ali moji roditelji su iz Nigerije i koliko se možemo sjetiti, nitko nije bijel. Ali negdje mora postojati bijeli gen koji je bio uspavan sve dosad. Uprkos početnom šoku, Richard i ja smo presretni”, kaže oduševljena majka. Jonah je lijep, sretan i nasmijan i jako ga volimo, prenosi portal Ekskluziva. Zazivamo Božji blagoslov nad životom malenog Jonaha i njegovih roditelja!