pčele strop

Njujorčanka Frieda Turkmenilli tjednima je iz svog stropa čula neobične zvukove, a kako su ih čuli i njezini susjedi, požalili su se domaru Mikeu Candanu. Frieda je ispričala kako joj se učinilo da je vidjela nekoliko pčela u svom stanu, a ostala je iznenađena kada su otvorili strop i naišli na njih čak 50.000.

“Kako su došle ondje? Odakle su došle? Bila sam šokirana”, ispričala je Frieda za 7online.com, a prenosi Večernji list. Domar je pozvao stručnjake za pčele koji su ih uklonili iz stana i prebacili na jednu farmu pčela. Kako bi pronašli gdje se točno pčele skrivaju, koristili su se uređajima koji detektiraju toplinu. Iako su znali što ih očekuje i oni su se iznenadili broju pčela u stropu.

pčele strop

“One će pronaći prikladan dom, vratiti se u roj i prenijeti poruku. I onda će sve otići na tu lokaciju”, rekao je pčelar Anthony Planakis. Pčele su premještene zajedno s desecima košnica, a njihova sada već bivša sustanarka kaže da joj pčele na neki način nedostaju. “Voljela bih da su tu i da imam meda”, rekla je u šali Frieda.

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!

>>> Nije otvarao šupu dvije godine, a kada je otvorio zamalo dobio infarkt!