soda-bikarbona-1372078952-5326

Rak je kiselina, posebno mliječna kiselina koja je otpadni produkt gljivica i plijesni i živi u okruženju s vrlo malo kisika. Ukoliko se do kancerogenih ćelija dovede što više molekula kisika, one umiru. Soda bikarbona je neprijatelj svake farmaceutske industrije.

Snažno će se opirati ideji da nešto tako jefino kao što je natrijum bikarbonat može nadmašiti najskuplje lijekove. Postoje uvjerljivi dokazi i mnoštvo teorija koje upućuju na to da bi natrijum bikarbonat trebao biti primarni i univerzalni medikament za široki spektar različitih oboljenja, uključujući rak i dijabetes, koga bi u liječnički tretman trebali uključiti svi terapeuti i medicinski stručnjaci za veliki broj bolesti današnjice.

Kad se radi o sodi bikarboni, to je dobro proučena i shvaćena supstanca. Već se desetlječima nalazi u širokoj upotrebi, čak i od strane onkologa. Soda bikarbona se rutinski primjenjuje kako bi se spriječilo da toksičnost kemoterapije i zračenja uništi bubrege pacijenata.

Milijuni ljudi po cijelom svijetu konzumiraju čestice bikarbonata u vodi za piće u svrhu prevencije ili se pomoću njih liječe u bolnici, klinici ili hitnoj službi zbog kliničke acidoze kao i kod mnoštva drugih stanja. Pomaže da se svakog dana spasi nebrojeno mnogo života.

Kad se kombinira s drugim snažnim i temeljnim prirodnim supstancama kao što su magnezijev klorid i jod, svako ima na dohvat ruke trojstvo medicinskih superheroja spremnih da odjednom ostvare znanstvena medicinska čuda. To je i supstanca koju biste trebali uvek imati pri ruci, pogotovo u današnje vreme ekonomskih i zdravstvenih nevolja.

Problemi s kiselim pH vrijednostima (relativni manjak bikarbonatnih čestica) uzima veliki danak u ljudskoj fiziologiji i što više neka osoba primi kiselog, to je veći problem za ćelijsku fiziologiju. Svaka biokemijska reakcija je osjetljiva na pH vrijednost jer su enzimi na tu ravnotežu posebno osjetljivi.

Naša prehrana igra važnu ulogu u održavanju povoljnog tjelesnog pH. Veliki dio suvremene prehrane dovodi do smanjenja pH vrijednosti prema kiselom. Neravnoteža pH ometa ćelijske aktivnosti i funkcije, pogotovo ako pH nastavi padati.

Pretjerano kiseli pH vodi ka propadanju ćelija, što na kraju vodi do ozbiljnih zdravstvenih problema, kao što su rak, kardiovaskularne bolesti, dijabetes, osteoporoza i gastritis.

Činjenica kako biološki život najbolje funkcionira u ne-kiselom (alkalnom) miljeu dovoljno jasno govori u prilog korisnosti sode bikarbone.

Soda bikarbona odgovorna je za transport kisika: širi krvne žile i lakše otpušta kisik u tkiva, što znači da povećava PH vrijednost. Povišene PH vrijednosti urina sprečavaju kristalizaciju mokraćnih kanala.

Utvrđeno je da mokraćna kiselina uzrokuje dijabetes, srčane bolesti, srčane udare, giht, bubrežne kamence. Također stvara otrovni spoj alkosan koji stvaraju gljivice, a to znači dijabetes i konačno rak.

Oralnim uzimanje soda bikarbona izvlači uran iz bubrega, spriječava infekciju mokraćne cijevi, giht, artritis, groznicu, a pomaže aktivnost pankreasa za koji se zna da proizvodi najviše bikarbonata i koja je odgovorna za proizvodnju inzulina.

Za više ovakvih članaka – klikni LIKE!

Bez obzira ima li netko srčana ili neurološka oboljenja, rak ili teži oblik gripe, ako uzima zajedno sodu i magnezijev klorid osigurava sebi siguran tretman. Njihovo zajedničko djelovanje efikasno odstranjuje otrove i kiseline iz svih ćelija, tkiva i organa.

Za liječenje obvezno koristiti farmaceutsku sodu, a nikako za kućnu upotrebu, tj. onu koju možete kupiti u trgovini. Preporučuje se destilirana voda.

Još je djelotvornije je ako se svaki dan pije pomješana s jabučnim octom ili s svježe iscjeđenim limunovim sokom.

Ovo ćete pripremiti na sljedeći način.

Dvije žlice jabučnog octa ili dvije žlice svježe iscjeđenog limunovog soka pomješati sa pola žličice sode. Pričekajte da zapjeni i nakon što pjena nestane dolijte vode i popijte.

Ako je limun prskan pesticidima stavite u 2 dl ključale vode, šaku soli i 5-6 žlica octa. Kad se voda ohladi u nju staviti limun 24 sata i dobro isprati.

Kupka: / zračenje, kemoterapija / U toplu kupku staviti 2,5 kg sode i 1,5 kg soli. Izvlači uran i ostale teške metale.

Umor: napetost mišića skidanje odumrlog epitjela – U toplu kadu staviti jednu šalicu sode. Skinut će mrtvi dio epitjela i ostaviti svijetlu i mladu kožu.

Izvor: inboks.ba
Foto: kurir-info.rs