kazna osijek krim policija mladić facebook

Kako funkcionira hrvatska policija, kako se primjenjuju hrvatski zakoni i koliko poštovanja “zlatna mladež” ima prema policijskim službenicima koji se svoju dužnost trude izvršavati u skladu sa zakonom, najbolje svjedoči objava mladog Osječanina L.M. koji je na svom Facebook profilu brutalno javno izvrijeđao policijskog službenika koji mu je ispisao kaznu unatoč tome što se pozivao na svog oca.

“Smećari klošari nolajferi smradovi pa opet smećari pa opet klošari pa opet smradovi ma fuj….pas mater dao bog da te pregazio neko dok mašeš tom palicom smeće cigansko”, napisao je ljutiti L.M. uz fotografiju prometne kazne koju mu je uručio jedan revni policijski službenik nakon što ga je uhvatio za volanom jednog od obiteljskih Mercedesa kojima se L.M. hvali po svom Facebook profilu.

“Treba bit kolegijalan kao svi ostali koji su me uhvatili i rekli pazi kak voziš, aj bok….a ne ko ovo smeće…”

Razjareni mladić, koji se svojedobno na Facebooku pohvalio i porukom kako se “previše puše s autom i glumi mafijaša s juga”, u komentarima se nije libio javno priznati kako mu inače policijski službenici “gledaju kroz prste” zahvaljujući činjenici da njegov otac radi u krim policiji. Nakon što mu je jedan od prijatelja napisao: “Hahahahahaha šta foliraš, ko da ćeš platiti. Stari će s tim obrisat guzicu hahaha.”, L.M. je uzvratio:

“Ma u tome i je problem što mu lijepo još kažem vidite da ništa nisam pio, stari radi isto u policiji u krimu, mislim stvarno je nepotrebno da mi pišete kaznu…i tip me ladno pogleda i pljas napiše kaznu, još mi se smješka….a s njim neki balavac tek došao s akademije, ne zna guzicu obrisat, još viče šefe jel’ ti treba kemijska. Aaaa, ja iz kože bi iskočio, joj”.

Klikni LIKE ako podržavate policajca koji je kaznio ovog mladića!

“Ako ti stari radi u krimu onda je kazna nepotrebna? hahahahah”, napisao mu je na to prijatelj, a L.M. je odgovorio: “Naravno da je nepotrebna, treba bit kolegijalan kao svi ostali koji su me uhvatili i rekli pazi kak voziš, aj bok….a ne ko ovo smeće…cijeli život će i radit u prometnoj ko klošar i mahat palicom jer je takav seronja”.

Portal Index.hr je vezano uz ovaj slučaj zatražio službeno očitovanje PU osječko-baranjske.

>>> Ovo piće izaziva više od 200 bolesti i ubije jednu osobu svakih 10 sekundi!

Izvor: Index.hr