slaven bilić

Pred Slavenom Bilićem i njegovim Bešiktašem teško je gostovanje u Beogradu, kod Partizana, u sklopu trećeg kola Uefine Europske lige. No, u Beogradu neće biti borbe samo na nogometnom terenu, već i na tribinama, gdje bi se trebalo pojaviti oko 1200 navijača turskog kluba.

Međutim, s obzirom na prošlotjedne događaje na istom tom stadionu, gdje su albanski navijači provocirali zastavom Velike Albanije, strahuje se od novih neugodnosti. I zato je Slavenu Biliću, od strane turskog novinara stiglo pitanje koje je hrvatskog trenera posve izbacilo iz takta, donosi tportal. Naime, pitali su ga hoće li ta situacija utjecati na ovu utakmicu što neki srbijanski mediji smatraju nepotrebnom provokacijom na konferenciji…

“Naljutili ste me tim pitanjem. Prvo, vi niste politički novinar, a drugo, ja nisam ovdje došao mirotvorac ili unproforac… Ja sam sportaš”, ljutito je odgovorio Bilić a prenosi Mondo.rs. (2:55 na videu)

>>> Albanska nacionalistička zastava bespilotnom letjelicom ubačena u teren, igrači se potukli, susret prekinut!

Bilić i Bešiktaš trenutačno su vodeća momčad turske lige, ali svjestan je i snage Partizana. Međutim, od svoje želje za pobjedom ne odustaje.

“Partizan je, po rezultatima, u samom vrhu europskog nogometa. To je ekipa koja je zabilježila osam prvenstvenih pobjeda u nizu, i to nije samo rezultat za poštovanje, već je impresivno, bez obzira kakva je to liga. Očekuje nas teška, ali kvalitetna utakmica”, naveo je hrvatski trener.