slaven bilić bešiktaš liverpool

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić proslavio je s brojnim navijačima prolazak Bešiktaš u osminu finala Europske lige nakon što su u dramatičnoj utakmici, nakon izvođenja kaznenih udaraca, izbacili moćni Liverpool. Očekivano, nakon prolaska dalje i velike pobjede nad Liverpoolom ulicama Istanbula zavladala je prava euforija.

Slaven Bilić, koji je kao igrač Hajduka i hrvatske nogometne reprezentacije proslavio mnoge velike pobjede, u Istanbulu se vratio u prošlost, piše tportal.

Naime, navijači Bešiktaša priredili su njemu i igračima spektakularan navijači program začinjenim brojnim bengalkama.

A kako se Bilić snašao u ulozi dirigenta ili produžene ruke vođe navijača pogledajte u video prilozima. Na jednom od njih vidi se kako Bilić i njegov pomoćnik Nikola Jurčević iz autobusa gledaju kakvu su im ‘ludnicu’ priredili navijači uz stotine benglaki.

Podsjetimo, odmah nakon utakmice Bilić, koji uživa u svojoj najboljoj trenerskoj sezoni, kazao je o ždrijebu i sljedećem protivniku:

‘Ne bih se čudio da nam sljedeći suparnik bude Everton’, najavio je Slaven Bilić koji se ipak nada da je Engleza za Bešiktaš bilo dosta. Također i otkriva koliko dobrih pucača penala ima u momčadi:

‘Čak sedmorica su htjela pucati. To je dokaz našeg samopouzdanja.’