godzzila

Izgleda da američko ratno zrakoplovstvo ima razvijenu strategiju u slučaju napada Godzille. Naime, magazin “Air & Space Smithsonian” odlučio je pitati pilote iz baze Kadena kako bi reagirali kada bi gigantska japanska zvijer krenula u napad.

– Kadena je važna točka na Pacifiku. Zahvaljujući našoj strateškoj lokaciji možemo brzo reagirati na bilo koju prijetnju u regiji, a to uključuje i Godzillu – rekao je narednik Jason Edwards.

Optimistični Edwards smatra kako bi mu za kohezivni obrambeni napad na Godzillu trebalo samo sedam dobro opremljenih letjelica.

– Godzilla bi vjerojatno očekivala zračni napad, pa bi za iznenadni napad trebali oko četiri tisuće Segwaya i praćki – kaže narednik.

Viši pilot Mark Herman uzeo bi četiri helikoptera i sve topove koje ima na raspolaganju.

Koga bi pozvali u pomoć?

– Odabrao bih Chucka Norrisa, ali to je očigledan izbor. Moćni rendžeri su dobar izbor u ovakvom scenariju. Bruce Lee, Hulk … “, rekao je Edwards.

Ali nisu svi tako optimistični.

– Ispaljuje munje iz svojih usta, ubija druge zvijeri, može otići u svemir i leti bez krila. Japanski tenkovi, helikopteri i artiljerija ne mogu ga srediti. Čak i da je uspiju ubiti, Godzila bi se vratila u život. Mislim da ratno zrakoplovstvo ne može srediti Godzillu, a isto tako ni vojska ili bilo tko drugi na svijetu – rekao je glavni časnik Brian Campbell za Huffington Post.

Autor: Sloboda.hr