ronaldo simulacija simulira penal real madrid celta

S tri nova pogotka Cristiano Ronaldo protiv Celte Vigo je došao do nevjerojatne brojke od 23 postignuta gola u 13 utakmica Primere, no odglumljeni prekršaj za kazneni udarac pri rezultatu 0:0 ono je o čemu se najviše priča nakon subote…

Slavni 29-godišnji Portugalac skinuo je našeg Andreja Kramarića i postao najbolji strijelac nove europske nogometne sezone. Sada ima već 23 postignuta gola, dva više od riječkog napadača, uz znatno manje odigranih utakmica. Ako tako nastavi, porušit će sve rekorde svjetskog nogometa.

No, Ronaldo ima i svoju tamnu stranu, koja je izašla na vidjelo u subotu. Naime, uoči kaznenog udarca za prvi pogodak na utakmici teatralno je odglumio prekršaj, na što je sudac nasjeo i pokazao na bijelu točku. Minimalan kontakt s Jonnyjem bio je dovoljan da Cristiano padne kao pokošen, čime je izazvao burne reakcije stručnjaka i ljubitelja nogometa diljem svijeta.

Španjolska je podijeljena nakon nove Ronaldove predstave. Za medije sklone Realu poput Marce Portugalac je junak kakvog nema na svijetu, a incident u 36. minuti tek dokaz da u njemu ima i ‘malo vraga’. Katalonski su pak mediji njegovo simuliranje izdvojili kao glavnu vijest s utakmice te naglašavaju kako je čak sedam od 23 njegova gola palo s bijele točke, te ga prozivaju ‘CR7 penal’.