ivica olić hsv

Nakon novog neuspjeha protiv Wolfsburga koji gura HSV bliže drugoj ligi, Ivica Olić medijima je prenio mudre riječi svog brata: Hamburgu ni Cristiano Ronaldo ne bi pomogao…

Hrvatski 35-godišnji napadač morao je na teren protiv kluba za koji je igrao prije samo nekoliko mjeseci i koji je mnogo bolji od onog u kojem trenutno igra. HSV je prilično glatko izgubio od Wolfsburga i tako nastavio svoje muke.

Uoči susreta mnogo se pričalo o klauzuli u ugovoru Ivice prema kojoj HSV možda mora dodatno platiti Wolfsburgu zbog nastupa ove subote u međusobnom okršaju. Ako je to istina, onda zbilja klubu iz Hamburga bježe i bodovi i novci na sve strane.

U svakom slučaju, Ivica Olić nakon susreta je zaradio poziciju glavne vijesti na naslovnici sportskog dijela portala Bilda i to zbog izjave svog brata koja se svidjela Nijemcima.

‘Moj mi je brat rekao da nam ne bi pomogao ni Cristiano Ronaldo da istrči s nama na teren’, otkrio je Ivica s čim se novinar Bilda složio, kao i nezadovoljni navijači HSV-a, piše tportal.

Podsjetimo, otkad se vratio u HSV Olić u deset nastupa nije zabio niti jednom, a cijeli klub čeka 500 minuta na pogodak.