occupy croatia marijana mirt dražen heroić prosvjed protiv branitelja

Očekivano! Provladin plaćenički prosvjed protiv 100%-tnih vojnih ratnih invalida doživio je totalni debakl.

Prosvjednike protiv invalida okupljene na Trgu bana Jelačića moglo se prebrojati prstima jedne ruke. Organizatori prosvjeda Marijana Mirt i njezin navodni “dečko” Dražen Heroić bili su vidno pokisnuli i posramljeni.

Brojnost provladinih prosvjednika prividno je povećala hrpetina novinara, uglavnom huškački nastrojena prema ratnim invalidima. Tako su novinari, zajedno sa svom svojom opremom, davali prividnu sliku da se na Trgu bana Jelačića nešto zapravo i “događa”, a ne da se zapravo radi o okupljanju tri-četiri klošara koji ne znaju što bi sa sobom u životu, pa prosvjeduju protiv ratnih invalida.

Naravno, razočarani malom odazivu, organizatori prosvjeda odustali su od najavljenog “marša” na Savsku 66 gdje branitelji-invalidi već mjesecima mirno održavaju svoj prosvjed.

Današnji debakl antiprosvjednika dokaz je da Hrvati u velikoj većini nemaju ništa protiv prosvjeda 100%-tnih vojnih ratnih invalida, bez obzira slagali se ili ne slagali s njihovih zahtjevima.

Foto: Hina

>>> ZAŠTO SE PREŠUĆUJE PRIMITIVLUK MILANOVIĆEVE PLAĆENICE: “Kolinda je kurv*ca! *ebo vam Bog mater ustašku, vama i Thompsonu!

>>> MORBIDNA NAJAVA ZLOČINA: Milanovićevi plaćenici iz “Occupy Croatia” prijete Glogoškom da će ga zapaliti