andrej kramarić rijeka dinamo 3 0

Rijeka je poražena u gostima kod Dinama rezultatom 3:0, ali sve je moglo biti drugačije samo da je Andrej Kramarić u 13. minuti utakmice pogodio ono što inače pogađa žmirećki – gotovo pa prazna vrata.

Dinamo je 90 minuta bio uglavnom bolja momčad na terenu protiv Rijeke pa je stoga njihova pobjeda u potpunosti zaslužena. Na kraju je bilo 3:0, ali ne može se reći da Rijeka nije imala svoje prilika protiv modrih.

Ali, sve je vjerojatno moglo biti puno drugačije samo da riječki topnik i najbolji igrač naše lige, bivši Dinamovac Andrej Kramarić, nije u 13. minuti susreta promašio gotovo nemoguće, donosi tportal. Bio je to njegov sasvim sigurno najveći promašaj ove sezone, pa je i dalje na 21 golu nakon polovice utakmica MAXtv Prve lige.

>>> Leicester City ponudio 10 milijuna eura za Kramarića

Takve prilike Kramarić gotovo da posprema žmirećki, no ovoga puta je jednostavno promašio. A kao da to nije bilo dovoljno, dvadesetak minuta prije kraja utakmice također nije uspio zabiti i tako vratiti Rijeku u utakmicu, pošto bi bilo 2:1 u toj fazi susreta.

S obzirom na najave, ovo bi mogla biti njegova posljednja utakmica protiv Dinama u dresu Rijeke, a vjerojatno će je pamtiti baš po svojim promašajima, pogotovo onom u 13. minuti.