kanada, transvestit, gay, lgbt, rodna ideologija

Kanada, zemlja živih mrtvaca. Ovim riječima normalni Kanađani opisuju vlastitu državu koju su ultraliberalni, ili bolje rečeno bolesni zakoni pretvorili u zemlju najizopačenijih vrijednosti, zemlju u kojemu dostojanstvo ljudskog života više ne vrijedi ni kao crno ispod nokta.

Pored svega što je razorilo kanadsko društvo, najveću je ulogu odigrala bolesna rodna ideologija.

Najodvratnijih primjera rezultata te rodne ideologije u ovoj državi ima na pretek. Međutim, svaki novi primjer nanovo zaprepasti čitavi svijet.

Jedan od takvih primjera je i Lactata, 8-godišnji dječak kojeg su roditelji pretvorili u transvestita koji se oblači kao odrasla prostitutka, šminka se te pleše izazovne plesove na tzv. “drag queen“ natjecanjima u kanadskim gay klubovima.

“Svatko može raditi što god želi u svom životu. Nije bitno što drugi misle. Ako želite biti ‘drag queen’ i vaši roditelji vam to ne dopuštaju, onda vam trebaju drugi roditelji”, izjavljuje Lactata.

Ono najbolesnije u ovoj priči jest činjenica da zbog kritiziranja ovakvih pojava, tj. bilo čega vezano uz rodnu ideologiju, u Kanadi možete vrlo lako završiti u zatvoru.

>>> NAJBOLESNIJA PRIČA IKADA: Transvestit ostavio ženu i djecu te otišao živjeti kao “usvojena” 6-godišnja djevojčica

Izvor: Sloboda.hr/Advocate.com