transvestit kanada transeksualac

Ukoliko mislite da ste vidjeli najbolesnije proizvode nakaradne rodne ideologije, poput bradatog transvestita Conchita Wurst i sl., pripremite svoj želudac za nešto još gore. Ovaj primjer zasigurno je jedan od onih najbolesnijih te jedan od onih koji do kože razotkrivaju tu nazadnu ideologiju “modernog” društva zvanu rodna ideologija.

Iz “moderne” i “napredne” Kanade dolazi nam priča o Stefonkneeu (sada preimenovan u “Stephanie”) Wolschttu, 46-godišnjem muškarcu iz Toronta koji je nakon 23 godine braka “shvatio” da je transvestit.

Ono što ovu bolesnu priču čini još posebno bolesnom jest to da je dotični, nakon “otkrivanja” svoje “transeksualnosti”, otišao živjeti u drugu obitelj i to kao posvojena djevojčica (!?).

Za odlazak od obitelji Stefonknee se odlučio nakon što mu je supruga poručila da svog supruga ne može prihvatiti kao “transrodnu ženu”.

Trenutno živi s obitelji koja ju je “posvojila” te kaže: “ne želim biti odrasla osoba”.

“Ne mogu poreći sam u braku. Ne mogu poreći da imam djecu. Ali ja sam krenuo naprijed i sada sam otišao natrag biti dijete”, rekla je u video seriji “The Transgender Project”.

Da pojasnimo. Dotični gospodin, osim što je odlučio promijeniti spol, promijenio je i dob. Dakle, ne radi se o “klasičnom” transvestitu koji je iz muškarca odlučio postati žena, već se radi o muškarcu koji je odlučio postati djevojčica.

Od stravičnog životnog puta ovog jadnog mučenika, još više zaprepašćuje bračni par koji je odlučio “posvojiti” ovu tzv. djevojčicu Stephanie. Kao razlog tome naveli su da bi njihovoj unuci dobro došlo društvo mlađe djevojčice kao što je Stephanie.

U novoj “obitelji” ovog transvestita tretiraju “vrlo ugodno kao malu djevojčicu”, tvrdi Stephanie.

Naravno, brojna kanadska udruženja za “ljudska prava” te kanadski režimski mediji stali su u obranu ovog jadnog mučenika te njegovog “prava” na odabir.

Dragi Hrvati, ako svoju Domovinu planirate zamijeniti društvom totalno izopačenih vrijednosti kao što je to u Kanadi te dopustiti da vam to društvo odgaja vašu djecu, razmislite još jednom.

Izvor: Sloboda.hr/Independent.co.uk