Martin

Za mladog Martina Odegaarda bore se gotovo svi veliki europski klubovi, a iako je bilo najavljeno da će ove zime potpisati za Bayern, ovog petka sletio je u Barcelonu…

Momak koji je sa samo 15 godina debitirao za norvešku reprezentaciju ovaj je tjedan napunio 16, a stampedo velikih klubova oko njega ne jenjava. Njemački Sport 1 tako je početkom tjedna pisao kako je Odegaard bio u Muenchenu te najavio njegovo otpisivanje za bavarskog velikana, uz dodatak da ga je predsjednik Rummenigge prozvao ‘talentom stoljeća’.

Ubrzo je Sport Bild objavio kako se Odegaard nalazi u Londonu gdje je bio u razgovoru s čelnicima Arsenala. Tjedan dan prije pisalo se kako je odradio trening s Liverpoolom, a španjolska Marca redovito izvještava o zanimanju Real Madrida za njim.

Posljednja informacija koju donosi El Mundo Deportivo kaže: Odegaard je u Barceloni. Tamo će posjetiti nogometaše Barcelone, uključujući i svog idola Lionela Messija, a svakako će njegov otac Hans Erik pregovarati s čelnicima o mogućem angažmanu, prenosi Tportal.

Dakle, nogometaš Stromsgodseta na proputovanju je Europom za vrijeme stanke u norveškom prvenstvu. Hoće li se vratiti u domovinu i nastaviti tamo igrati ili će ga neki od velikana već ove zime ‘upecati’, otkrit ćemo sljedećih tjedana…