iii

Artem Milevskij se vratio u Ukrajinu gdje je dočekan poput cara, a iz Hajduka javljaju kako su dobili dvije ponude za otkup njegovog ugovora. Dodaju i kako ga nemaju namjeru prodati.

Hajdukov facebook profil užario se od vijesti o njihovom najboljem igraču Artemu Milevskom. Najboljem prema nogometnom znanju, ali to još mora dokazati nakon povratka iz Ukrajine i priprema pod paskom Tudorovog stručnog stožera. Milevskija je prilikom dolaska u Kijev dočekala gužva na aerodromu i gomila novinarskih bliceva i mikrofona. Zanimalo je Ukrajince i planira li se nakon povratka u formu vratiti u domovinu.

‘Želim povratak u Ukrajinu, ali u dres reprezentacije. Što se klubova tiče zanima me samo Hajduk koji mi je pružio ruku kada mi je bilo najteže,’ nastavlja pokazivati lojalnost ‘Mile Viski’ kako su ga prozvali bijeli navijači koji ga iznimno vole.

Malo zatim pozvan je i na jedan popularan TV show gdje je kao poklon donio svoj Hajdukov dres, te ponavljao kako bližu budućnost vidi u Splitu i klubu ‘s ludim navijačima’.

Dalmatinski portal prenosi kako su za nekada fantastičnog Ukrajinca već počele stizati i ponude iz inozemnih klubova. Pomalo iznenađujuće ponude dolaze iz Italije i Južne Koreje, a imena klubova se ne navode. Isti izvor dodaje i kako ga u Hajduku nemaju nikakvu namjeru prodati. Uzeli su ga gotovo ‘sa šanka’, a krajem polusezone je počeo pokazivati koliko zna. Nakon priprema trebao bi pokazivati i koliko može, a ima ugovor na dvije godine, prenosi Tportal.