poljska

Mediji Europe naslovnicu poljskog magazina wSieci, na kojoj više tamnoputih ruku pokušava strgnuti zastavu Europske unije kojom je ogrnuta žena bijele puti prenose kao skandaloznu i šokantnu, nečuvenu i nedopustivu.

Teško se s time složiti, jer naslovnica je slikoviti prikaz stvarnosti – istine u kojoj se nalazimo i koju nikako ne smijemo ignorirati ako i želimo stvarati ‘suživot’. Naslovnica je tako razbjesnila “tolerantne” i sve one koji se pokušavaju ne pomiriti s činjenicom da je ‘silovanje’ dio kulture nacija koje preplavljuju naš kontinent. A s obzirom na to da se žene Europe ne mogu zaštiti o čemu govore naprosto brojevi i statistike, ali i sustavni izvještaji o zataškavanim silovanjima, ubojstvima i kriminalu unutar Europe, ovo se čini kao dobar potez. Naslovnica nosi ime: ‘Islamsko silovanje Europe’ i postala je top tema društvenih mreža koje doslovno gore.

poljska

Međutim, Poljaci nas nisu iznenadili prvi put svojim odrješitim nastupom kada je u pitanju očuvanje nacionalnih interesa. Nedavno je 50 tisuća Poljaka zapalilo zastavu Europske unije nazvavši je ‘robovlasničkom’, a možemo se prisjetiti i poljskog zastupnika, Janusza Korwin-Mikkea u EU parlamentu koji je sve prisutne jednostavno šokirao riječima obrane vlastite države i suvereniteta:

“Poljska nema problem s imigrantima. Poljska ima problem s imigrantima, koji, zahvaljujući apsurdnom dublinskom režimu, bivaju prisiljeni da ostanu u koncentracijskim logorima iako žele pobjeći iz Poljske u Njemačku i ostale zemlje EU. Zašto? Jer Poljska ima puno manju socijalnu pomoć! Kad bi potpuno maknuli socijalne programe, nitko ne bi dolazio u Poljsku ili bilo gdje u Europu živjeti na milostinji i novčanoj pomoći.

Ljudi voljni raditi, oni nešto i vrijede, ali ih se šalje natrag u njihove zemlje podrijetla. Umjesto njih, mi uzimamo one koji ne žele raditi. To je suluda politika, a rezultat takve politike je da Europa polako postaje preplavljena ljudskim smećem. Još jednom ću ponoviti, ljudskim smećem koje ne želi raditi!

Amerika je sagradila svoju moć jer je uzimala imigrante koji su bili voljni raditi i koji nisu htjeli živjeti od socijalnih davanja. Uništavamo Europu ovakvom politikom i to će biti razlog pada Europe. Hvala vam”.

Izvor: Dnevno.hr