futsal dinamo alumnus kup

Futsal Dinamo je svladao atualnog prvaka, momčad Alumnusa, rezultatom 4:3! Ipak, rezultat ne pokazuje svu dramu koja se događala na terenu jer su Studenti vodili protiv Futsal Dinama rezultatom 3:2, a na semaforu je otkucavala posljednja minuta…

Ovu će utakmicu vjerojatno pamtiti svi pristuni u Draženovu domu, jer je uz dramu na terenu, ponudila i odličnu atmosferu u režiji BBB-a. Alumnus je započeo utakmicu snažno, pogotcima večeras jako dobrog raspoloženog Grbeše i Penave, gosti dolaze do prednosti od 2:0. Tada su domaćini ispunili i bonus, te je Alumnus imao deseterac, kojega je Grbeši, sjajno obranio Škorić.

Futsal Dinamo ipak je uspio smanjiti rezultat na 2:1, malo prije odlaska na odmor. To je definitivno vratilo vjeru igračima trenera Mate Čuljka uoči drugog poluvremena. Alumnus je i u drugom poluvremenu došao do vodstva, ponovno je strijelac za Studente bio Kristijan Grbeša.

Treba napomenuti kako su u međuvremenu isključeni igrač i trener Futsal Dinama, igrač radi udaranja u lice igrača Alumnusa Luke Perića, a trener Čuljak, nakon što je utrčao u teren. Treba pohvaliti i suce utakmice Janoševića i Hasića, koji su unatoč užarenoj atmosferi na tribinama i na terenu, sve imali pod kontrolom.

MNK

Gosti su imali ‘hendikep’ u ozljedi jednog od glavnih igrača, Hrvoja Penave, koji je početkom drugog poluvremena napustio igru.

Kada se činilo da je sve, više – manje, gotovo, Futsal Dinamo je smanjio na 3:2 i tada je uveo golmana igrača. Minutu i dvadeset sekundi prije kraja utakmice, igrači Futsal Dinama imali su zaostatak od gola razlike, ali podrška s tribina nije jenjavala. Ostatak je povijest, a sve je zabilježeno u videu koji vam donosimo u nastavku.

Futsal Dinamo je tako, na ‘krilima’ sjajnih navijača uspio ‘srušiti’ prvaka Hrvatske, Alumnus, te doći do prvog trofeja u povijesti. Sada ih čeka nešto teži zadatak, u nastavku kupa, vrlo vjerojatno idu ‘na noge’ osvajaču Kupa Hrvatske, Splitu Tommy!

Autor: Marijan Palić/Hrfutsal