generacija obnove, ivan topić, delnice, politička korektnost

Prošlu subotu u Delnicama je održana osnivačka skupština nove političke stranke mladih na desnici pod nazivom Generacija obnove (GO!).

Osnivačku skupštinu svojim je govorom zatvorio Delničanin i glavni organizator Osnivačke skupštine Ivan Topić.

U svom kratkom govoru Topić je najavio kakva će biti politika Generacije obnove. “Danas s ovoga mjesta poručujemo da dolazi nova politika, politika koja ne će imati milosti, politika koja ne će biti politički korektna, politika koja će biti beskompromisna prema svim grabežljivcima koji već godinama sustavno uništavaju našu domovinu”, pojasnio je Ivan Topić.

>>> Pogledajte prvi javni nastup nove mlade političke opcije na desnici – oduševit će vas!

>>> GENERACIJA OBNOVE – NOVI POLITIČKI POKRET MLADIH NA DESNICI: “Mi ostajemo u ovoj zemlji i izborit ćemo se za svoju budućnost!”

Ivan Topić na osnivačkoj je skupštini izabran za dopredsjednika Generacije obnove. Topić je na prošlim lokalnim izborima izabran u Gradsko vijeće Grada Delnica, gdje je prepoznat kao najaktivniji zastupnik interesa mladih Delničana. Ima 30 godina. Rođen je Banjoj Luci koju je zbog ratnih zbivanja 1993., odnosno nakon etničkog čišćenja nad Hrvatima, bio prisiljen napustiti i s obitelji doći u Delnice gdje i danas živi i radi kao građevinski radnik.

Klikni LIKE ako podržavaš Generaciju obnove!