nba utah jazz

Vodstvo Utah Jazza je povuklo prelijep potez s petogodišnjim djetetom u glavnoj ulozi, a igrači na terenu su ga pretvorili u ispunjenje sna dječaka pred kojim je velika bitka.

Salt Lake City je dobio novog sportskog heroja. Petogodišnjem JP Gibsonu dijagnosticirana je leukemija i njegova majka je u Utah Jazz poslala pismo. Odgovor nije dugo čekala, pred JP-a je slavna NBA momčad prostrla crveni tepih u svakom smislu.

Potpisali su jednogodišnji ugovor s malenim dječakom, a tijekom međusobne utakmice pred desetak tisuća gledatelja u trećoj četvrtini ušao je u igru. Krenuo je u akciju, igrači oko njega su simulirali kao da će ga zaustaviti i kada je došao do reketa Rudy Gober ga je uzeo na ruke kako bi dječak zakucao uz ovacije gledatelja, donosi tportal.

“Otkada je imao godinu dana stalno je s ocem gledao košarku, a od 15 mjeseci svaku večer bi sat vremena pucao na mali koš na garaži. Zna da mora imati šest godina da bi se upisao na treninge Jazza i o tome slušamo svaki dan… Cijelo vrijeme odbrojava do rođendana zbog treninga”, rekla je nakon dirljivog trenutka JP-eva majka Megan.