milan bandić uhićenje

Policija i istražitelji PNUSKOK-a obavili su pretres stana Milana Bandića. Zagrebački je gradonačelnik zatim sproveden u pritvor gdje je proveo noć, a u ponedjeljak ga čekaju novi pretresi i ispitivanja.

Bandića je policija dovezla u njegov stan u nedjelju oko 19:30 sati, a deset minuta kasnije pojavio se i njegov odvjetnik Krešimir Krsnik. Ubrzo su pred Bužanovu stigli Bandićevi prijatelji, Ramo Dedić, koji je ljubio njihovu zajedničku sliku te Sead Hasanović, poznatiji kao Braco Cigan.

>>> Pogledajte popis uhićenih uz Milana Bandića!

Pretres stana zagrebačkog gradonačelnika, uz kojeg se već godinama vežu brojne afere, trajao je više od šest sati, a policija ga je oko 2 u noći ispratila do garaže gdje je sjeo u crni kombi te se uputio prema Oranicama, donosi Index.hr.

Zanimljivo je da je Bandić po dolasku u garažu ušao u raspravu s istražiteljima. Policijske službenike nije impresionirao njegov poznati stav pa su nervoznog Bandića potjerali do zida, a zatim su ga sklonili od televizijskih kamera. To je nešto na što dugogodišnji vladar Zagreba sigurno nije navikao.