stipe petrina lustracija

Načelnik Primoštena i nezavisni zastupnik, bivši Mostovac Stipe Petrina na svojoj se internetskoj stranici obrušio na novog predsjednika HDZ-a, Andreja Plenkovića, objavivši tekst pod nazivom “Tko je Andrej Plenković?”.

Tekst prenosimo u cijelosti:

“Andrej Plenković tipičan je proizvod svjetskih, sjajno odjevenih, dobro obrazovanih, ali ipak vucibatina. Uljuđen, blagoglagoljiv, miran, nesklon galami i lupanju šakom po stolu. Ali istodobno i onaj koji je vodu pio s istog izvora kao Zoran Milanović i Kolinda Grabar Kitarović.

Cure i dečki su naime mlijeko sisali s europske i američke sise i u njoj vide sve. Njihov su život NATO pakt, engleski jezik, latinske doskočice, pjenušci, jastozi, dakle sve ono što jadni hrvatski narod nema niti će, dok oni budu vladali, imati. Samo onaj koji se ujutro probudi, otvori prozor i vidi kako neki bijednik kopa po kontejneru za smeće, može biti ispravan i Hrvatskoj koristan političar. Kako da onaj koji upravo jede kovača na pjenici od badema može razumjeti onoga koji mjesecima nije platio struju jer je izgubio posao?”

Sljedeća tema: Božo Petrov

Nakon Plenkovića, Petrina se posvetio i bivšem kolegi Boži Petrovu, o kojem je napisao tekst “Treba li Božo Petrov i dalje biti ime na biračkim listićima?”, kojeg također prenosimo:

“Božo Petrov, samoprozvani novi premijer. Bilo bi najbolje da se na izbore uopće ne ide. Zašto da bespotrebno trošimo pare na predizborne aktivnosti kad je MOST već odlučio kako se ima raspodjeliti vlast? Božo Petrov je novi premijer iako još nije počela izborna kampanja. Grmoja i društvo odlučili su da ni Milanović ni Plenković nisu dostojni premijerskog mjesta.

Ma koliko na izborima dobili nema šansi da kao u normalnim demokratskim zemljama dobiju premijersku fotelju. Jer je tako rekao MOST: Budući da je Timi izašao iz politike, kad ozbiljan čovjek malo razmisli, zaista nemamo koga staviti za premijera. Doduše, načuo sam da je premijersko mjesto nuđeno baba Zori koja prodaje mandarine u Metkoviću, ali da je ona to odbila. Ako je tako apsolutno se slažem, preostaje nam jedino doktor Božo.”

Izvor: Sloboda.hr
Foto: fah